„No vaata“ kutsub noori huvitegevuste messile ja kontserdile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorte infomessi lõpetuseks esineb Daniel Levi bänd
Noorte infomessi lõpetuseks esineb Daniel Levi bänd Foto: Kaupo Kikkas

Juba homme, 29. augustil kell 13.00–17.00 on kõik huvilised oodatud Rocca al Mare kaubanduskeskuses toimuvale huvitegevuste messile „No vaata“ tutvuma Tallinnas pakuvatate huviringide ja treeningutega, nautima toredat lavašõud ning võtma osa töötubadest. Messipäeva lõppedes on kõik suuremad ja väiksemad muusikahuvilised oodatud kell 18.00 algavale meeleolukale Daniel Levi kontserdile.

„Tallinnas on palju võimalusi huvitegevuseks, sageli puudub aga noortel selle kohta piisav info. „No vaata“ pakub organisatsioonidele võimaluse oma tegevuste esitlemiseks ning külalistele tutvumiseks ja kohapeal proovimiseks. Usun, et messilt leiab iga laps ja noor algavaks õppeaastaks mõne huvitava hobi,“ rääkis Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart sündmuse eesmärgist ja ootustest.

Lisaks infomessile saab päeva jooksul tutvuda põnevate harrastustega ka töötubades. Nii saavad näiteks huvilised Energia Avastuskeskuse käe all tundma õppida vooluringi ja rohelise energia võimalusi, huvikooli OGOGO eestvedamisel teha tutvust robootika ja mehaanikaga, Tallinna Kanutiaia Noortemaja juhendamisel õppida puutööd, valmistada ehteid ja teha muud põnevat ning Nukufilmi Lastestuudio töötoas proovida nukufilmide tegemist.

„No vaata“ huvitegevuste mess toimub Tallinnas juba kolmeteistkümnendat korda. Messi korraldajaks on Tallinna spordi- ja noorsooamet ning sündmuse eesmärgiks on edastada nii noortele kui ka lapsevanematele infot Tallinnas toimuvast huvitegevusest. Osavõtt messist ja töötubadest, kaasa arvatud õhtune Daniel Levi kontsert on huvilistele tasuta.

Vaata lisa www.tallinn.ee/novaata või Facebookist: No vaata

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles